woensdag 8 januari 2014

CDA Oegstgeest wenst Bloemenbuurt gelukkig nieuwjaar

Inline afbeelding 1
Marien den Boer en Eibertjan van Blitterswijk
Het is inmiddels een traditie. Op oudejaarsdag komt het CDA Oegstgeest langs met oliebollen en de beste wensen voor het nieuwe jaar. In 2011 werd in Nieuw-Rhijngeest aangebeld en vorig jaar werd Buitenlust bezocht. Dit jaar is het de beurt aan de Bloemenbuurt. “Ik speel een thuiswedstrijd deze editie, ik hoop dat m’n vrouw thuis is!”, lacht fractievoorzitter Marien den Boer, die zelf in de Korenbloemlaan woont.

Met de jaarlijkse oliebollenactie wil het CDA het nieuwe jaar op een gezellige manier inluiden. “Even langs om elkaar het allerbeste te wensen voor 2014. Om er samen in Oegstgeest een mooi jaar van te maken. Samen met familie, vrienden en buren.”, zo vat gemeenteraadslid Eibertjan van Blitterswijk het doel samen. Hij vervolgt: “En als mensen nog een boodschap mee willen geven aan de CDA-fractie, kan dat natuurlijk ook. We zijn er nu toch!”.

Den Boer: “De financiĆ«le situatie van de gemeente en de beslissingen van het college rond de integriteitsrapporten zit mensen nog behoorlijk dwars, merken we tijdens het aanbellen. Het is belangrijk dat de gemeente in 2014 stappen zet om dat vertrouwen te herstellen.” Den Boer vervolgt: “Gelukkig zien we ook veel vrolijke gezichten en spreken we mensen die zin hebben in het vuurwerk van vanavond en in de start van het nieuwe jaar!”

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen